Doe mee!

http://www.canisiusconcertband.nl/

DIT IS DE PLEK VOOR JE MUZIKALE TALENT


Het CCB is een gevarieerd gezelschap. Van jong en enthousiast tot wat ouder en ervaren. Een ding hebben ze allemaal gemeen: plezier in samen muziek maken!


Binnen ons orkest/band/harmonie is altijd ruimte voor nog meer enthousiaste muzikanten die zin hebben om in een gezellig orkest/band/harmonie samen muziek te maken.

Loop gewoon eens binnen op de vaste repetitieavond, iedere dinsdagavond vanaf 20.00 uur in wijkcentrum de Klokketoren, aan de Slotemaker de Bruïneweg 272 (nabij de Goffert).

De agenda


Vastgestelde optredens:Zaterdag 30 november

           Jaarconcert.

Meer informatie volgt


REPETITIES &

OPTREDENS


Repeteren in De Klokkentoren.

Elke dinsdagavond tegen achten druppelen de leden, jong of wat ouder, man of vrouw, grote koffer, klein koffertje, de repetitieruimte binnen. Al gauw klinken dan flarden van het repertoire door de Wijkcentrum De Klokkentoren en wordt er met veel plezier samengespeeld.


Waar we het voor doen

Uiteraard blijft het daar niet bij, want we willen ook graag laten horen wat we gerepeteerd hebben. Vandaar dat we een aantal uitvoeringen per jaar hebben. De belangrijkste daarvan is ons jaarconcert in het najaar. Ieder jaar proberen we daar, al dan niet rondom een leuk thema, alles uit de kast te halen en ons publiek met een spetterend optreden te verrassen.


Concerten 2019:

Nu vakantiereces, op 30 augustus gaan we wee druk reperteren voor het jaarconcert in november. Het voorgenomen thema is 'Vrijheid'.  Het belooft weer iets leuks te worden. 

 

 

Canisius Concertband  |  info@canisiusconcertband.nl

Copyright @ 2016

Made by MNQpeters.nl