Doe mee!

DIT IS DE PLEK VOOR JE MUZIKALE TALENT

 

Het CCB is een gevarieerd gezelschap. Van jong en enthousiast tot wat ouder en ervaren. Een ding hebben ze allemaal gemeen: plezier in samen muziek maken!

 

Binnen ons orkest/band/harmonie is altijd ruimte voor nog meer enthousiaste muzikanten die zin hebben om in een gezellig orkest/band/harmonie samen muziek te maken.

Loop gewoon eens binnen op de vaste repetitieavond, iedere dinsdagavond vanaf 20.00 uur in wijkcentrum de Klokketoren, aan de Slotemaker de Bruïneweg 272 (nabij de Goffert).

http://www.canisiusconcertband.nl/

REPETITIES &

OPTREDENS

 

Repeteren in De Klokketoren.

Elke dinsdagavond tegen achten druppelen de leden, jong of wat ouder, man of vrouw, grote koffer, klein koffertje, de repetitieruimte binnen. Al gauw klinken dan flarden van het repertoire door de Wijkcentrum De Klokketoren en wordt er met veel plezier samengespeeld.

 

Waar we het voor doen

Uiteraard blijft het daar niet bij, want we willen ook graag laten horen wat we gerepeteerd hebben. Vandaar dat we een aantal uitvoeringen per jaar hebben. De belangrijkste daarvan is ons jaarconcert in het najaar. Ieder jaar proberen we daar, al dan niet rondom een leuk thema, alles uit de kast te halen en ons publiek met een spetterend optreden te verrassen.

 

Concerten 2017:

We zijn nu druk aan het repeteren voor het jaarconcert op 25 november. Het belooft iets leuks te worden. We hebben Marieke van Ruitenbeek als gastzangeres en gaan met haar 'Franse' chancons spelen. Uiteraard ontbreekt de sfeer niet want het zal plaatsvinden in Café de Brebl aan de Waalkade achter het Honigcomplex. Zie verder

De agenda

 

Vastgestelde optredens:

Zondag 23 december

 

 

 

Recente optredens:

 

Zaterdag 25 november

Jaarconcert

 

Zondag 19 november

optreden Ontmoetingskerk

 

Zondag 12 maart 2017

Podium voor de stad in de Vereeniging met om 14.55 uur het optreden van de Canisius Concertband ism de Fietsband.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canisius Concertband | info@canisiusconcertband.nl

Copyright @ 2016

Made by MNQpeters.nl