Doe mee!

DIT IS DE PLEK VOOR JE MUZIKALE TALENT

 

Het CCB is een gevarieerd gezelschap. Van jong en enthousiast tot wat ouder en ervaren. Een ding hebben ze allemaal gemeen: plezier in samen muziek maken!

 

Binnen ons orkest/band/harmonie is altijd ruimte voor nog meer enthousiaste muzikanten die zin hebben om in een gezellig orkest/band/harmonie samen muziek te maken.

Loop gewoon eens binnen op de vaste repetitieavond, iedere dinsdagavond vanaf 20.00 uur in wijkcentrum de Klokketoren, aan de Slotemaker de Bruïneweg 272 (nabij de Goffert).

REPETITIES &

OPTREDENS

 

Repeteren in De Klokketoren.

Elke dinsdagavond tegen achten druppelen de leden, jong of wat ouder, man of vrouw, grote koffer, klein koffertje, de repetitieruimte binnen. Al gauw klinken dan flarden van het repertoire door de Wijkcentrum De Klokketoren en wordt er met veel plezier samengespeeld.

 

Waar we het voor doen

Uiteraard blijft het daar niet bij, want we willen ook graag laten horen wat we gerepeteerd hebben. Vandaar dat we een aantal uitvoeringen per jaar hebben. De belangrijkste daarvan is ons jaarconcert in het najaar. Ieder jaar proberen we daar, al dan niet rondom een leuk thema, alles uit de kast te halen en ons publiek met een spetterend optreden te verrassen.

 

Concerten 2018:

We zijn nu druk aan het repeteren voor de buitenconcerten in juni. Het belooft weer iets leuks te worden. Eerst Nijmegen Klinkt waar de meeste Nijmeegse muziekgezelschappen zich presenteren in de binnenstad van Nijmegen aan het publiek. Voor de wijk spelen we een concert inde Klokkentoren en ook voor de natuurtuin Goffert twee wejen later. Tot slot sluiten we het seizoen af bij het Javaplein.

De agenda

 

Vastgestelde optredens:

Zondag 3 juni 2018

Dinsdag 12 2018

Wijkconcert Klokkentoren

Dinsdag 26 juni 2018

Goffert natuurtuinconcert

Dinsdag 10 juli 2018

Javastraatconcert

 

Recente optredens:

Zondag 25 februari

Podium voor de stad in 'De Vereeniging'

 

Zondag 23 december

Feest van het licht (Orientalis)

 

 

Zaterdag 25 november

Jaarconcert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canisius Concertband | info@canisiusconcertband.nl

Copyright @ 2016

Made by MNQpeters.nl